Open Repetitie bij Showkorps WIK op 9 september

i.k.v. Maand van de Vrije Tije

Op 9 september zet Showkorps WIK zijn repetitielokalen open. Heb je altijd gedroomd van een mooie muzikale avonturen, een uitdagend repertoire en een cross-over tussen muziek en sport? Dan ben je de persoon die we zoeken. Enige vereiste; wat muzikale bagage(*).

Showkorps WIK schittert jaar in jaar uit in binnen-en buitenland. Denk niet aan statische concerten, maar aan opzwepende muziek en flitsende choreografie die het publiek op elk moment weten te boeien. Daarnaast is muzikant zijn bij Showkorps WIK een vriendschapsband voor het leven.

Het seizoen is voor het korps nog in volle gang, maar kom al eens kennis maken, ontmoet de muzikanten, instructieteam en dirigent, en geniet van een stukje muziek. Voel je je daarna aangesproken en wil je de stap zetten, dan ben je elke dinsdag en vrijdag welkom op de repetities. We maken graag met jou tijdens de open repetitie een praatje om te bepalen welk instrument jou het beste ligt. Indien je reeds een ander (blaas)instrument bespeelt, dan is een overstap trouwens vrij makkelijk. Dankzij ons instructieteam ben je binnen de kortste keren mee op tournee.

In het najaar starten we met de nieuwe showproductie en is dat de uitgelezen kans om in te stappen.

(*) muzikale bagage; je kunt noten lezen en/of basis instrument bespelen. Iedereen die dus minstens lagere graad muzikschool of op (de middelbare) school muziekles kreeg komt dus in aanmerking.

Winkelwagen