Voorstelling WIK-aanhangwagen

26 april 2022 markeert een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van het korps. Namelijk het voorstellen van onze eigen, gepersonaliseerde aanhangwagen!

Groepsfoto van het korps voor een bus met trailer

De onthulling van de nieuwe trailer gebeurde op een feestelijk manier na een verkorte repetitie. Met een muzikale run van de show en enkele straatnummers werden de pers, de sponsors alsook enkele fanaten verwelkomd in onze repetitiezaal. Veel geaarzel was er niet alleszins want het werd rap tijd om de langverwachte trailer te onthullen. In volle glorie reed ons geliefde WIK-bus op het domein met onze gloednieuwe aanhangwagen achterop. In alle enthousiasme haastten we ons naar buiten om onze nieuwe aanwinst te bewonderen, je wist niet echt waar je moest beginnen. Eén ding is zeker, voortaan rijdt het korps in stijl op de baan.

Een paar groepsfoto’s en veel blije gezichten later, was het tijd voor het formele dankwoord aan al onze sponsors die dit project mogelijk hebben gemaakt. Uiteraard met een hapje en een drankje! Graag vermelden we onze sponsors hieronder:


Nieuwe leden

We maakten van de gelegenheid gebruik om ook onze nieuwe muzikale leden plechtig voor te stellen. Onlangs hebben we het geluk gehad om minstens 7 jonge en enthousiaste leden aan te werven! De toekomst van het korps is alvast verzekerd!

Groepsfoto van leden van het showkorps voor een aanhangwagen

Redactie: Musti

Winkelwagen