Show Le Bizet 2021

Zaterdag 2 oktober waren wij te gast in het rustige Le Bizet, hometown van de muzikale collega’s bij Royal Fasam Orchestra. Dit ter gelegenheid van de inhuldiging van hun nieuw uniform. Een speciale avond voor beide korpsen, want wij mochten voor de eerste keer een stukje van onze nieuwe showproductie brengen!

We begonnen de dag zoals elke andere performance dag, door onze bus in te laden. Het enige verschil is dat we deze keer eindelijk ons instrumentatrium van het front ensemble weer mochten meepakken, want vandaag is een showday! Onze eerste show sinds de pandemie trouwens! Je kan al je al voorstellen dat we toch wel een beetje “excited” waren.

Na zo’n groot anderhalf uur kwamen toe in Le Bizet, het mooi weer hebben we wel vergeten mee te nemen. Gelukkig was het een indoor evenement en dat kon maar één iets betekenen. Het wordt een knallende show. Met de bus uitgeladen, het veld gezet en een korte kennismaking met onze host (le Chef) konden we aftellen om het veld op te gaan. De lust om een goeie eerste show te lopen was groot… En dan was het zo ver, shako op en knallen.

We brachten 2 van de 3 delen van onze productie, hoewel deels standstil. Alsook enkele straatnummers waaronder de publiekstrekker “Happy”. Happy waren wij zeker, want wij hadden net onze eerste show erop zitten! Toch wel een euforisch momentje! Dat er werk aan de winkel is, was zeker duidelijk maar het publiek had er alvast van genoten. Nadien konden wij nog even genieten van de ambiance en de onthulling van het prachtig nieuw uniform van Fasam! Next show, VLAMO Showwedstrijden!

Redactie: Musti
Fotoverslag op Facebook

Winkelwagen