Bloemencorso Blankenberge

Eindelijk! EINDELIJK! Na een 17-tal maanden, een goeie 73 weken, of gewoonweg véél te lang mochten we weer de straat op met ons korps! De groepssfeer zat direct goed! Opgetogen met vreugde en met veel enthousiasme kwamen we toe in Blankenberge. Snel de bus uitladen nabij Café St. Amand, de omkleedruimte, om dan nog te genieten van een gezellige degustatie met de bende.

Voor we het wisten was het aan ons om aan te zetten richting het startpunt. Met een beetje tegenwind van “t zéétje” zetten we onze eerste pasjes! En het voelde geweldig! Een gewone bloemenstoet was het niet alleszins. De prachtige corsowagens waren statisch verspreid doorheen de stad terwijl de korpsen het volk entertainde, en dat deden ze ook! Samen met de muzikale collega’s van Calypso Performance Ensemble sloten we het parcours af met een verbroederingmoment! Een geslaagde eerste uitstap! We are back!

Trouwens, dikke merci Carlos om nog een tourtje te doen! 😉

Redactie: Musti.

Winkelwagen