Internationale Taptoe België

Nog steeds het hoogtepunt van het jaar is de jaarlijkse taptoe in eigen stad. Ondertussen in co-organisatie met ITB. Showkorps WIK toont zich maar wat graag aan het thuispubliek in de fantastische Sleuyter Arena.

[ms_row]

[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/2016-10-07en08-ITB-c-Annelien-Jodts-28-300×200.jpg” border_radius=”0″ link=”https://www.facebook.com/pg/ShowkorpsWIK/photos/?tab=albums” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””][/ms_column]

[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]

Op vrijdag 7 oktober stond het korps op het deelnemersveld van de grootse Internationale Taptoe België…

Dit was het moment waar we de laatste weken met het ganse korps naartoe hebben gewerkt, samen met gerenommeerde korpsen uit binnen- en buitenland mochten we de avond muzikaal en visueel opfleuren.
En wat een knaller van formaat! Reeds bij het opkomen viel alles in zijn plooi. De muziek van “Wik Into Space” werd op een prachtige wijze tot aan de oren van het publiek gebracht… en dit publiek kon het wel smaken, het was immers een thuispubliek. Da’s altijd een aangename bonus.

Van drumbreak tot haka, alles was dik in orde. Het was wederom een plezier om hier op te treden!

Maarten

[/ms_column]
[/ms_row]


Winkelwagen