Turn- en Drumshow 2016

[ms_row]

[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/2016-05-18-Turn-en-Drum27-300×212.jpg” border_radius=”0″ link=”https://www.facebook.com/pg/ShowkorpsWIK/photos/” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””][/ms_column]

[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]
Afgelopen weekend was de start van ons nieuw show-seizoen met het ondertussen welgekende optreden op de jaarlijkse turn- en drumshow van Willen Is Kunnen. Samen met de enthousiaste turnertjes van zowat alle leeftijden is het een plezier om dit evenement mee te maken. Een dertigtal minuten na de opening was het eerst de beurt aan de sympathieke percussionisten en ritmische muzikanten van Kliek’O die het publiek wakker schudden met hun ondertussen wereldberoemde “vuilbak-act”. Wie weet kunnen ze volgend jaar wel op toernee…

De pauze werd opgeluisterd door de brass die samen met enkele muzikale slagwerkers het beste van zichzelf hebben gegeven. De avond kon al niet meer stuk en de hoofd-act moest nog komen…
[/ms_column]
[/ms_row]

Omstreeks 22u was het dan zover: we zouden voor de allereerste keer een selectie van onze nieuwe show “Into Space” aan het publiek tonen. De eerste show, deze op vrijdag kwam wat zenuwachtig over, maar aangezien het “de eerste keer” was dat we de show brachten was dat enigsinds te verwachten. We zijn immers een korps die in zijn rol “groeit”…

Het bewijs was er op zaterdagavond: een knaller van formaat! De nervositeit van de avond ervoor was nergens meer te merken met als resultaat een muzikaal en visueel genot!

We zijn nu vertrokken voor een ganse reeks optredens in binnen- en buitenland. Dit mag u niet missen! Ook al bent u geen liefhebber van het “space” concept, pik eens een show mee en u zal aangenaam verrast worden!

Maarten

Winkelwagen