KlieK’O op het Schorre: Part II

[ms_row]

[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/IMG_20160514_145842-225×300.jpg” border_radius=”0″ link=”https://www.facebook.com/pg/ShowkorpsWIK/photos/” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””][/ms_column]

[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]
De ‘Kliek’ heeft zijn start niet gemist. Na de eerste doortocht op het Schorre was de organisatie danig tevreden dat we meteen een tweede slagwerkacte-de-présence mochten inlassen in de agenda. Aangekomen was het weer even zoeken wie wat zou doen, maar de trein trok zich snel op gang. De sambaritmes zaten nog goed tussen de oren en de nieuwkomers, mezelf dus, waren vlug mee. De voetbalvelden afschuimend pepten we de jonge voetballertjes op en en-cours-de route trakteerden we een dame aan de rand van het voetbalveld op een verjaardagsoptredentje. Amusement gegarandeerd.
[/ms_column]
[/ms_row]

De ochtend vloog op die manier snel voorbij en voor we het goed doorhadden was het al tijd voor de openingsceremonie (in het midden van de dag…). Echt voorbereid op een solo-invulling (de vorige keer waren er ook danseressen) van dat gebeuren waren we niet, maar het moet gezegd; we trokken prima ons plan. Enkele sterspelers van het Schorre waagden zich zelfs aan een dansje.

Ook de middag verliep vlot. We gaven nog een paar uur het beste van onszelf voor we verzamelden voor de grote tent waar we nog zorgden voor een apotheosemomentje. De organisatie was in de wolken met onze optredens en dus mogen we terugblikken op een geslaagde passage op de sportvelden.

Stijn Jodts

Winkelwagen