Kampweekend Oudenaarde

Om de nieuwe show: “INTO SPACE: a musical Journey” zowel muzikaal en showtechnisch grondig bij te schaven trokken we dit weekend naar Leupegem te Oudenaarde. Drie dagen lang werd er gerepeteerd, gestudeerd maar ook voldoende ontspannen (teamspirit…!) om paraat te zijn voor het nieuwe seizoen. Onze showproductie ‘Into Space’ kreeg een vaste vorm en met een aantal mooie taptoe’s in het verschiet kijken de leden nu al uit naar de mogelijkheid het publiek mee te nemen op een interstellaire reis.
[ms_row]

[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/2016-04-25-Kampweekend9-300×225.jpg” border_radius=”0″ link=”https://www.facebook.com/pg/ShowkorpsWIK/photos/?ref=page_internal” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””][/ms_column]

[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]
Vrijdagavond stond er een muzikale repetitie op het programma: alle shownummers werden muzikaal op punt gezet. Het was een interessante maar vooral lange repetitie… gelukkig hadden de omwonenden -via onze vrienden in het blauw- ons erop attent gemaakt dat het reeds lang voorbij 22u was en we gerust een punt mochten zetten achter onze repetitie.

Eenmaal terug in het basiskamp was het tijd voor… een hapje en een drankje. De hotdogs gingen er bij iedereen vlotjes in, alsook de appel-kiwi jenever…

[ms_column]
[/ms_row]

Zaterdag voormiddag: showrepetitie zonder muziek.

Bestaande sets werden bijgeschaafd en nieuwe sets werden aangeleerd. Iedereen wil vooruit en dat voel je ook… het is dan ook een zeer vruchtbare voormiddag geworden!

Na een deugddoend middagmaal en een kort momentje om het eten wat te laten zakken was het tijd voor show met muziek. De sets gingen er vlot in, het was een motiverende namiddag. Na het avondmaal stond er nog een showrepetitie op het menu en omstreeks 22u30 was het genoeg geweest voor vandaag… opnieuw tijd voor: appel-kiwi jenever!

Zondagochtend waren velen opvallend stiller als de dag voordien… maar dat kon de repetitie-pret niet bederven! Omstreeks 10u stond(bijna) iedereen terug op het veld om de basics wat bij te schaven. En na honderd keer dezelfde setovergangen te oefenen begon de routine er eindelijk wat in te komen.

Zondagnamiddag werd er wat vroeger afgesloten aangezien de vermoeidheid bij velen serieus begon toe te nemen. Vergis u niet, het aanleren van de nieuwe show is -zowel op muzikaal als op showgebied- een vermoeiende activiteit voor zowel de muzikanten als voor het instructieteam.

Al bij al hebben we na dit weekend een goed gevoel overgehouden. Op naar het volgend optreden!

Het is en blijft een plezier om bij deze groep te spelen, dit is méér dan een groep muzikanten die samen show brengt, dit is een groep met een positieve mentaliteit, een groep die vooruit wil en zoals de naam van het korps doet vermoeden kán het ook! Want WILLEN IS KUNNEN!!

Winkelwagen