Vuurtorenwijk

Op deze druilerige, doch droge, ochtend mocht ons korps de jaarlijkse rommelmarkt terug van wat muzikaal cachet voorzien.
[ms_row]

[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/2016/06/wik-spot-crop-300×203.png” border_radius=”0″ link=”https://www.facebook.com/ShowkorpsWIK/” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””][/ms_column]

[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]
Meer bepaald die van de vuurtorenwijk, beter gekend als ‘den Opex’ (die trouwens afgeleid is van Ostende Phare et Extension). En dat onder het alziend en goedkeurend oog van onze Lange Nelle. Straat in, straat uit… De menigte van de wijk op de oosteroever genoot! En ook WIK genoot… Uiteindelijk toch. Want het was al weer even geleden. Maar na een aarzelende start kwam het vertrouwen al snel terug.

De meute op ‘den Opex’ heeft tijdens hun annuele snuistertochtje terug kunnen rekenen op wik.

Mike Deprez
[/ms_column]
[/ms_row]

Winkelwagen