Verrassingsoptreden voor Angelo

Angelo werd 80 jaar en dat konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Want naast deze respectabele leeftijd is Angelo al bij een halve eeuw onze penningmeester. Maar hij weet ook alles! Dus het was een nog grotere uitdaging om alles in het geniep te plannen…

[ms_row]
[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]

Vele generaties samen verzamelden aan ons aloude lokaal. Niet Duin & Zee, maar De Volksbond (‘de Boend) was deze keer onze startplaats. We trokken met stille trom via het Leopoldpark naar Angelo’s appartement waar we hem, suprise, suprise,… trakteerden op een jazzy en swingende uitvoering van ‘Happy Birthday’. Met dank aan zoon Johan.

Het werd een blitoptreden, daar was de kou deels verantwoordelijk voor, maar daarvoor niet minder pakkend. Nog snel even op de foto en dan richting de Boend voor een receptie en erbij horend overzicht van Angelo’s memoires door de ogen van zijn jarenlange kameraden.

En nee, het feestje was nog niet teneinde want het feestcomité had ook voor fijne maaltijd gezorgd en DJ Gerrit was van de partij om zij die nog een danspasje wilden wagen van muziek te voorzien. Een mooie avond voor een fantastische mens. Dank je wel Angelo voor zoveel toewijden en dat al zo vele jaren!

[/ms_column]
[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””]

[ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/2017-12-0217u17oostende-park-verj.-angelo-80-jaar-WIKangelo.d-300×225.jpg” border_radius=”0″ link=”” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””]

[/ms_column]

[/ms_row]

 

Winkelwagen