Ceciliafeest 2016

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor het jaarlijkse Ceciliafeest… Na een namiddagje muziek maken in de straten van Oostende-City werden we omstreeks 19u verwacht voor een lekker aperitiefje met een aantal lekkere hapjes.

[ms_row]
[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]
Afgezien van een ongelukkig duo dat zich van dag vergist had was iedereen zoals gewoonlijk op post: van jongere Wikkers tot Retro’s… Na het voorgerecht werden verschillende decoraties uitgereikt voor de vele jaren muzikant zijn binnen de vereniging. En geloof me, wanneer je alle jaren optelt kom je op een enorm aantal uit!

Ondertussen was het tijd voor het hoofdgerecht:……. Lekker!
[/ms_column]
[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/15232220_10154502976486072_3635373883193353524_n-300×169.jpg” border_radius=”0″ link=”https://www.facebook.com/pg/ShowkorpsWIK/photos/” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””][/ms_column]

[/ms_row]

Na een lekker dessertje konden de aanwezigen genieten van een heus optreden van de huidige leden van het korps, een heuse choreografie werd tot in de puntjes verzorgd! Dit was ook meteen de aanzet voor een avond vol muziek en dans… tot in de vroege uurtjes!

Maarten

Winkelwagen