Taptoe Amersfoort

[ms_row]

[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/2016-09-04-Amersfoort-5-1-200×300.jpg” border_radius=”0″ link=”https://www.facebook.com/pg/ShowkorpsWIK/photos/?tab=albums” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””][/ms_column]

[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]
Het is altijd leuk om nog eens bij onze noorderburen te komen om op een taptoe te spelen. En het was ditmaal niet anders…
Na een 3-tal uurtjes op de bus konden we ons klaarmaken voor een korte parade doorheen de straten van Amersfoort. Deze was ter aankondiging van de taptoe die ’s avonds plaatsvond. Tussen de parade en de taptoe hadden we ruimschoots de tijd om ons fysiek en mentaal voor te bereiden op onze show “Wik into space”. Voor degenen die ons nog niet bezig gezien hebben: zeker komen kijken!
De show zelf verliep vlotjes, zoals altijd trouwens. Er zat hier en daar een schoonheidsfoutje in, maar niets onoverkomelijks…
Na een uitgebreide finale konden we deze vermoeiende maar leuke dag afsluiten met een 3 uur durende busrit richting Oostende… altijd gezellig!

Maarten

[/ms_column]
[/ms_row]

Winkelwagen