Hermalle-sous-Argenteau

In zomertenue (inside joke ;-)) trokken we richting de Ardennen. In de buurt van Luik ligt een dorpje ‘Hermalle-sous-Argenteau’ dat voor zijn jaarlijkse festiviteiten Showkorps WIK uitnodigde.

[ms_row]

[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/2016-08-28-Hermalle-sous-Argenteau_Marc-49-300×225.jpg” border_radius=”0″ link=”https://www.facebook.com/pg/ShowkorpsWIK/photos/?tab=albums” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””][/ms_column]

[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]

Reeds vroeg ’s morgens was het duidelijk: het zou een mooie dag worden vol zon, muziek en show…
Zoals gewoonlijk werden onze blazers op de bus getrakteerd op een heus drum-concert van de gemotiveerde gasten van de drumline. Tot vervelens toe (voor de blazers dan) werden er cadences en stukken showmuziek gerepeteerd…

Eens aangekomen was het tijd om ons prachtig uniform aan te trekken en ons te begeven richting start parade.
De parade was aangenaam en gezellig, er stond niet overdreven veel volk, maar het volk dat er stond was wel laaiend enthousiast over ons optreden. We werden overal warm onthaald.
Het mag trouwens gezegd worden dat onze drummajor ad-interim, Nathasja, werkelijk alles gegeven heeft om deze fantastische groep te leiden. Werkelijk zeer goed gedaan!
En dan was het tijd voor een primeur: de Musti-Haka…
Meer zal ik hierover niet verklappen… ik zou zeggen: come and see for yourself! Het is echt de moeite!
Na onze korte opvoering was de tijd aangebroken om richting taptoe-veld te trekken.
Na een gezamenlijk Happy samen met Showband St-Joris uit Nederland konden we dan eindelijk onze show “Wik into space, neh!” opvoeren. Inclusief de Musti-Haka.

Benieuwd naar de show en de weldra beroemde Musti-Haka?

Kom dan zeker kijken naar een van onze optredens!

Maarten

[/ms_column]
[/ms_row]

Winkelwagen