Fandag KVO

Een tweedaagse, daar houden we van! Daags na Nieuwpoort stond al een optreden in eigen stad op het programma. Met veel plezier vermaakten we de fans van ons ‘weireldploegsje’.
[ms_row]

[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/2016-07-10-fandag-KVO_marc-29-300×225.jpg” border_radius=”0″ link=”https://www.facebook.com/pg/ShowkorpsWIK/photos/?tab=albums” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””][/ms_column]

[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]
WIK stond in voor de muzikale opluistering van de namiddag, te beginnen met een korte optocht op de zeedijk waar we de spelers van KV Oostende onder muzikale begeleiding naar het “fanplein” brachten met hier en daar een tussenstop om stilstaand een nummer te brengen.

Nadat we de spelers in stijl hadden begeleid trokken we in  formatie terug richting verzamelpunt om er een orgelpunt op te zetten…

Volgens de krant (HLN) waren er 100.000 fans op het gebeuren aanwezig !

[/ms_column]
[/ms_row]

Winkelwagen