Taptoe Nieuwpoort

Altijd fijn om in de eigen regio nog eens het publiek te mogen vermaken. Net voor de zomerstop kregen we de kans om in Nieuwpoort onze showproductie ‘Into Space’ te brengen.
[ms_row]

[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/2016-07-09-Nieuwpoort-300×169.jpg” border_radius=”0″ link=”https://www.facebook.com/pg/ShowkorpsWIK/photos/?tab=albums” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””][/ms_column]

[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]

Een variëteit aan korpsen was te gast voor deze mooie taptoe: van de alomgekende harmonie tot de gerenomeerde showkorpsen. Voor elk wat wils dus…

Na een uitzonderlijk lange warm-up sessie trokken we richting veld waar we de komende 10 minuten opnieuw ons uiterste beste deden om een puike prestatie neer te zetten. Het is toch elke keer opnieuw een intense beleving hoor… Na de intro “Krypton” hebben we toch een klein momentje nodig om naar adem te happen. Het grootse applaus is daarvoor de uitgelezen gelegenheid.

En ja, ik val in herhaling, maar tijdens de uitvoering van de show was het weer genieten met een publiek dat er merkbaar van genoten heeft!

Na een ietwat lang uitgevallen finale trokken we met z’n allen richting Seastar Sailors Bar, een drink- en eetgelegenheid van Willem Vermeire, een oud-lid van WIK die onze hongerige magen heeft voorzien van een lekkere portie spaghetti.  We hebben er nog een leuke avond gehad en een gezellig samenzijn met de leuke bende.
Wat wil een mens nog meer?

Maarten

[/ms_column]
[/ms_row]

Winkelwagen