Carnavalstoet Oostende

Het zag ernaar uit dat we een kletsnatte stoet zouden krijgen, het bleef maar regenen terwijl we verzamelden aan het “clubhuis”. Maar zo rond de klok van 13u30 kwamen er zowaar een paar zonnestraaltjes piepen tussen de wolken. En wonder boven wonder: op het moment dat we effectief klaar staan om te vertrekken klaart het op en blijft de regen uit… zo zie je maar dat WIK overal het goede weer maakt!

De stoet was voor ons de start van het nieuwe seizoen met een aantal nieuwe nummers zoals “In the stone” en “Like a prayer” van Madonna. En het nieuwe slagwerknummer, genaamd “flauwpoezewoefken” klonk allesbehalve flauw… dit nummer werd geschreven door “Papa Drumline” oftewel Brecht Lingier.
Het was opnieuw een plezier om met dit fijne korps op pad te mogen trekken, een fijne en nog steeds groeiende groep die goed aan elkaar hangt.

We kijken al uit naar de volgende uitstap!

Maarten

 

Winkelwagen