Aubade Jean-Pierre De Waegemaeker

Jean-Pierre De Waegemaeker, onze grootste fan, nodigt ons jaarlijks uit om zijn verjaardag op te luisteren. Een uitnodiging waar we maar al te graag op ingaan! Na een middagrepetitie trokken we richting Zeedijk Mariakerke voor een kort, maar pittig optreden voor Jean-Pierre, zijn gasten en heel wat toevallige passanten op de Zeedijk.
[ms_row]
[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””]

[ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/21273019_10213404033873750_192607027274393360_o-2-300×225.jpg” border_radius=”0″ link=”https://www.facebook.com/pg/ShowkorpsWIK/photos/?tab=album&album_id=964424073707695″ link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””]

[/ms_column]
[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]
Locatie was het Strandplein. Een ideale zomeravond voor een optreden ter hoogte van de terrassen aldaar. We vermaakten Jean-Pierre en het aanwezige publiek met ons bekende repertoire: “Can’t take my eyes of you”, Boogie Wonderland, In the Stone, Madonna-Mix, etc. Het slagwerk mocht tussendoor nog eens zijn gang gaan met een aantal streetbeats (‘kadensjes’).
Van het korps kreeg Jean-Pierre een fijn presentje, hij was uiterst tevreden met zijn ‘WIK-shirt’ uit handen van ons Leentje.

Na een verfrissing of twee gaven we nog een laatste keer present met een aantal nummertjes en keerden we terug naar Duin & Zee, net op tijd om de Belgen te zien spelen tegen de Grieken.
[/ms_column]

[/ms_row]

Winkelwagen