Pizzafestijn en voorstelling nieuw repertorium schot in de roos!

Op 04 februari organiseerde Showkorps WIK het Pizzafestijn in thuislocatie Duin & Zee. Voor een prijsje kreeg je Pizza a volonté, een aperitief en een concert waar de muzikanten het repertorium voor het komende seizoen voor de eerste keer ten gehore brachten.

[ms_row]
[ms_column style=”2/3″ class=”” id=””]
De avond was een schot in de roos, want de hele zaal zat afgeladen vol. Er was een redelijke wachtrij in het begin, maar dankzij de inspanningen van alle leden werd die op korte termijn weggewerkt. Na het eten volgde het concert van de WIK’rs die met veel enthousiasme hun nieuwe repertoire lieten horen. Dank aan alle vrienden en sympathisanten om onze muzikale reis naar Spanje te steunen. Een speciaal woordje van dank verdienen onze drie hoofdsponsors: Auto Terminus Oostende-Brugge, Carillon Pizza’s en International Tours en reisorganisator Azuriet Reizen.
[/ms_column]
[ms_column style=”1/3″ class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.showkorpswik.be/wp-content/uploads/PizzaWIK-233×300.png” border_radius=”0″ link=”https://www.facebook.com/showkorpswik/photos” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””][/ms_column]

[/ms_row]

Winkelwagen