2016 Nieuwjaarreceptie

Het “feestteam” had er duidelijk terug zijn/haar werk van gemaakt want er was een ruim en divers aanbod van hapjes.

Voorzitter Nick kon met fierheid terugblikken op het voorbije jaar. Niet alleen een meedaagse uitstap naar Spanje, diverse taptoes en prachtige optredens maar ook het ledenaantal die toenam met zelf nieuwe leden van over de landsgrens.
Er staat heel wat werk voor de boeg in het komend jaar. Zo vlug mogelijk bijkomende uniformen aanschaffen, nieuwe muziek en show instuderen. De nieuwe aanvragen voor 2016 komen binnen, zelfs voor meerdaagse uitstappen. We bepalen onze keuze infunctie van onze mogelijkheden (en beperkingen) en hopen dat de organisatoren ons een contract zullen aanbieden. Ook hebben we een overeenkomst met ITB ( Internationale Taptoe België) om de komende vijf jaar op te treden in de Sleuyter arena te Oostende.
Het gaat dus momenteel heel goed bij WIK ! Dit is het resultaat van hard werken door zowel de bestuursploeg als alle leden.

… en dan werden de glazen geheven op het nieuwe jaar.

Guy D.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s Guy D.

Winkelwagen